Great jobs for great people!
Working at KGH means working in an international environment together with passionate and highly competent colleagues. With a strong drive to generate sustainable solutions, we facilitate international trade and help our customers to grow their business. The willingness to get engaged in this important task is clear proof of the pride and commitment felt by everyone throughout the company.

KGH Accountancy & Vat Services AS søker en regnskapsmedarbeider

Arbeidsoppgaver og ønskede kvalifikasjoner

Dine arbeidsoppgaver vil være regnskapsførsel fra a-å, lønnskjøring, bokføring, avstemming, rapportering av merverdiavgift og annen øvrig rapportering til myndigheter for en egen kundeportefølje. Vi søker etter en person som gjerne har høyere økonomisk utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig, vil være en fordel. God forståelse for bruk av datasystemer er positivt.

Vi verdsetter
Hos oss verdsetter vi medarbeidere med driv og som tar initiativ. Da vi i stor grad blir både rådgivere og samarbeidspartner til våre kunder. Det er viktig at du viser engasjement og har en utpreget godfølelse for service. Det er viktig at du har et godt humør og en positiv innstilling. Vi er i dag en god arbeidsgjeng, med bra stemning og god lagfølelse. Denne vil vi veldig gjerne beholde og forsterke. Du bør ha gode samarbeidsevner og evnen til å sette organisasjonen foran, da vi på KGH A&V Services AS arbeider i team. Du skal være nøyaktig, fleksibel og håndtere stress-situasjoner, ettersom vi hele tiden arbeider mot tidsfrister for våre kunder.

Ansettelse vil være fra 1. januar 2019 eller i henhold overenskommelse. Tjenesten er heltid.

Har du spørsmål til tjenesten? Kontakt Managing Director Charlotte S. Nordmark – e-post: charlotte@kghav.com eller telefon: +4769214051.

Velkommen med din søknad!

Send din søknad til charlotte@kghav.com Søknadsfristen er 3. september 2018. Vi kommer til å intervjue løpende, så send gjerne din søknad i dag!

 Om KGH Accountancy & VAT Services AS
KGH Accountancy & VAT Services AS is a licensed accounting firm, and part of the KGH Group. KGH Group is the leading provider of Trade and Customs Management in Europe with global reach. We offer and deliver innovative Strategy and Compliance, Operations and Digital Services, ensuring optimized Trade and Customs Management.