Fellesbilde sort hvitt nyhet

Vi er stolte av å kunne presentere nytt nettsted for KGH Accountancy & VAT Services AS.

For oss er det viktig å være synlige på nett. Både overfor eksisterende og potensielle kunder, men også for andre. Vi ønsker å vise at vi er tilgjengelige, oppdaterte, faglig sterke og relevante. Samtidig ønsker vi å kommunisere hvem vi er, hva vi tilbyr, og hvorfor akkurat vi er et godt valg. Under hele utviklingsprosessen har vi fokusert på å lage en brukervennlig, funksjonell og fremtidsrettet nettside hvor man enkelt kan navigere seg rundt og finne det man søker. Derfor ble det viktig for oss å lage en nettside med såkalt responsivt design. Det vil si en nettside som er brukervennlig på mobiler, nettbrett, pc og Mac.

Med dette i bakhodet, har følgende resultat blitt utviklet.

Vi vil takke deg for at du har klikket deg inn på vår nettside. Vi ønsker at vårt nettsted skal være levende, tydelig, informativt og enkelt å bruke. Dersom du har forslag til forbedringer som kan hjelpe oss å nå disse målene, oppfordrer vi til å ta kontakt med oss. Vi setter stor pris på all feedback, positiv som negativ.

Engelsk versjon kommer snart.